Projectsubsidie voor inwoners en vrijwilligersorganisaties

Cultuur

Wat?

Gemeentelijke subsidie van 7000 euro voor initiatieven van inwoners en vrijwilligersorganisaties, die het huidige kwalitatieve activiteiten- en vrijetijdsaanbod aanvullen. De subsidie is voor niet-commerciƫle projecten, die nog niet bestaan in Rotselaar en op geen enkele andere manier subsidies krijgen.

Projecten die in aanmerking komen zijn beperkt in ruimte en tijd (binnen een tijdspanne van maximaal een jaar). Wordt een project opnieuw georganiseerd, dan komt het alleen de eerste keer in aanmerking. Het initiatief speelt zich af binnen de gemeentegrenzen en heeft een vernieuwend en creatief karakter. Het project is herkenbaar, staat los van andere initiatieven en is gericht op een brede doelgroep, met als engagement om inwoners samen te brengen en te verbinden.

De uitgebreide informatie en voorwaarden vind je in het reglement projectsubsidie Vrije tijd.

Wie kan deze subsidie aanvragen?

Alle inwoners en vrijwilligersorganisaties van Rotselaar.

Hoe aanvragen?

Vul een van onderstaande aanvraagformulieren in en voeg de verplichte documenten (zie formulier) toe. De aanvraag voor een projectsubsidie vrije tijd kan uiterlijk worden aangevraagd op 30 september, het jaar voorafgaand aan het jaar waarin het project plaatsvindt.

Dien je aanvraag in bij de dienst Vrije Tijd via de contactgegevens op deze pagina.