Oproep: zomerbar aan ‘de Plas’

Zie jij jezelf deze zomer al genieten, met de voeten in het zand en een drankje in de hand? Je hoeft er niet ver voor te reizen, want in juni stelt het gemeentebestuur zwemzone ‘de Plas’ ter beschikking voor een zomerbar. En daarvoor zijn we misschien op zoek naar jou.

Rotselaar is een echte buitengemeente: de natuurbeleving, de festivalsfeer, het recreatiedomein Ter Heide, ... Nu de temperaturen eindelijk stijgen, kijken we al uit naar de zomer. En deze zomer willen we iets speciaals doen. Omdat er in juni minder festivals zijn in Werchter, is er ruimte voor nieuwe initiatieven. Een zomerbar aan de Plas van Rotselaar staat daarbij bovenaan op het lijstje.

De gemeente Rotselaar zoekt daarom een partner die een pop-upbar aan de zwemzone organiseert. Een unieke kans om een fantastische zomerbar in te richten op deze prachtige locatie.

Het concept moet duurzaam zijn en passen binnen het natuurlijke karakter van het domein met een beperkte impact op de buurt. Daarnaast doen we beroep op je creativiteit om een uniek en passend concept uit te werken.

Er is ruimte om een programma met randactiviteiten te organiseren en we moedigen aan om samen te werken met lokale verenigingen en ondernemers. Heb je interesse? Neem dan contact via toerisme@rotselaar.be of 016 61 41 15. Via deze gegevens kun je ook een afspraak maken om een plaatsbezoek te plannen.