Voordeeltickets Rock Werchter 2024

De festivalorganisatie stelt, op vraag van de gemeente Rotselaar, voordeeltickets voor Rock Werchter ter beschikking aan de inwoners van Rotselaar. Als inwoner van Rotselaar kun je een combiticket aankopen aan een voordeelprijs.

De registratieperiode voor de voordeeltickets start op zaterdag 23 december om 9 uur. Op zondag 7 januari om 23 uur wordt er afgesloten. Het aanbod voordeeltickets is gelimiteerd. Tickets worden verdeeld volgens het ‘first come, first served’-principe: wie zich eerst aanmeldt, krijgt als eerste een ticket.

Voordeeltickets worden op naam uitgegeven en zijn voor uitsluitend persoonlijk gebruik. Ze kunnen niet doorverkocht of getransfereerd worden. Bij de eerste controle door de gemeente na registratie en bij het ophalen van het polsbandje in het burenloket tijdens het festival, is er een identiteitscontrole.

Per inwoner kan slechts één voordeelticket aangekocht worden. Het is wel mogelijk om voor meerdere personen binnen één gezin tickets aan te kopen. Elke inwoner moet echter apart geregistreerd worden.

Indien de registratie goed verlopen is, krijg je meteen een bevestigingsmail. Na de registratieperiode volgt een controleperiode en gaat de gemeente na of alle inschrijvingen ook effectief inwoners van Rotselaar zijn. Na die controle wordt een unieke code gemaild waarmee het voordeelticket kan aangekocht worden.

Een combiticket voor Rock Werchter 2024 aan voordeeltarief kost 219,90 euro (inclusief servicekosten, mobiliteit- en ecobijdrage).

Meer info

Alle laatste info over de voordeeltickets en over de aankoop- of registratieprocedure is terug te vinden op de inwonerswebsite.