Redder aan zwemzone 'de Plas'

Velden met een * zijn verplicht.

De gemeente Rotselaar is op zoek naar redders voor zwemzone 'de Plas' in Rotselaar. Dat voor het voorseizoen (mei en juni), de zomermaanden juli en augustus en het naseizoen (september). Als redder moet je over een hoger reddersdiploma beschikken en de nodige bijscholing gevolgd hebben. Ook redders die geen student zijn, mogen dit formulier invullen. Met hen worden andere mogelijkheden van tewerkstelling bekeken.

Lees de informatiebrochure

Tijdens het voor- en naseizoen heeft de zwemzone aparte openingsmomenten, tijdens het weekend en op feestdagen. In juli en augustus is de zwemzone dagelijks open van 10 tot 20 uur.

Zin in een vakantiejob aan het strand en aan het water? En zorg jij mee voor de veiligheid en de goede orde?

Stel je dan vrijblijvend kandidaat. De sportdienst neemt dan contact met je op om af te spreken welke momenten voor je passen.

Dankzij het nieuwe reglement voor een tegemoetkoming bij opleiding van redders komt de gemeente Rotselaar tussen in de kosten voor opleiding en bijscholing.

Wij behandelen jouw gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid.

Je persoonlijke gegevens
Je kunt aangesteld worden als
Geef zeker door als je geen jobstudent bent.
Je gegevens worden een jaar bijgehouden. We gebruiken je gegevens om je jouw te contacteren in functie van reddersopdrachten in zwemzone ‘de Plas’ Rotselaar. Wens je dit liever niet, dan mag je dit altijd doorgeven via sport@rotselaar.be
Ervaring
Voeg je diploma Hoger redder en bijscholingsattest (of inschrijvingsbewijs voor bijscholing) toe
Slechts één bestand.
5 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, bmp, eps, tif, pict, psd, txt, rtf, html, odf, pdf, doc, docx, ppt, pptx, xls, xlsx, xml, avi, mov, mp3, ogg, wav, bz2, dmg, gz, jar, rar, sit, svg, tar, zip.