Projectsubsidie voor inwoners en vrijwilligersorganisaties

Favicon logo Rotselaar

Tot uiterlijk 30 september kun je als inwoner of vrijwilligersorganisatie een project indienen voor de projectsubsidie Vrije Tijd. De gemeentelijke subsidie van 7000 euro steunt initiatieven die het huidige kwalitatieve activiteiten- en vrijetijdsaanbod aanvullen.

Op zondag 2 juni is er de verbindende culturele activiteit ‘Bruine Beer’. Je kunt de ganse namiddag gratis proeven van cultuur voor klein en groot: genieten van optredens, maar ook actief deelnemen aan workshops. De gloednieuwe cultuuractiviteit kwam tot stand met de projectsubsidie van gemeente Rotselaar.

Projectsubsidie voor 2024

Inspireert die activiteit jou? Of heb je zelf een goed idee voor een vrijetijdsproject? Dan kun je tot en met 30 september zelf een project indienen. Je maakt kans op de projectsubsidie van 7000 euro als je niet-commerciële project nog niet bestaat in Rotselaar en op geen enkele andere manier subsidies krijgt.

Verder is je project beperkt in tijd: de tijdspanne van een jaar. Je kunt het project daarna opnieuw organiseren, maar je maakt enkel de eerste keer kans op de subsidie. Daarnaast speelt het initiatief zich af binnen de gemeentegrenzen en heeft een vernieuwend en creatief karakter. Het verbindt bij voorkeur inwoners door hen samen te brengen.

Vraag de subsidie aan

Als inwoner of vrijwilligersorganisatie van Rotselaar kun je de projectsubsidie aanvragen tot en met 30 september. Dat doe je door het reglement te volgen en een aanvraagformulier in te vullen.

Lees hier alle informatie en doe je aanvraag