Lokale zitdag belastingaangifte 2024

Zitdag belastingen 2024

Heb je hulp nodig bij de aangifte van je personenbelasting? Maak een afspraak en kom langs tijdens de lokale zitdag op woensdag 12 juni in Sportoase De Toren.

Op afspraak

Op woensdag 12 juni komen medewerkers van de FOD Financiƫn langs om je te helpen met je belastingaangifte 2024 (inkomstenjaar 2023). Het is belangrijk dat je hiervoor een afspraak maakt, door te bellen naar het nummer 016 61 63 11.

Meebrengen:

  • Je identiteitskaart.
  • Alle belangrijke inkomstenfiches (ook eventuele buitenlandse inkomsten), bedragen van kadastrale inkomens, bewijzen van betalingen die recht geven op belastingaftrek (lening, giften, kosten kinderopvang, ...).

Zitdag gemist?

Kun je niet langskomen tijdens de lokale zitdag? Dan kun je ook voor een afspraak terecht in het belastingkantoor in Leuven (Philipssite 3a) of je maakt een afspraak voor telefonische hulp. Je belt hiervoor naar het nummer 02 575 56 66.

Voorstel vereenvoudigde aangifte

Ontving je een voorstel voor een vereenvoudigde aangifte en heb je hierover een vraag? Dan hoef je geen afspraak te maken, maar bel je naar het telefoonnummer 02 572 57 57 (directe code 17001).

Volmacht

Een aangifte laten invullen voor een andere persoon of een gemeenschappelijke aangifte? Breng dan een kopie van de identiteitskaart van de andere persoon mee + het ingevulde en ondertekende volmachtformulier.