22 november start herinrichting gemeentehuis

Op woensdag 22 november begint de aannemer met de herinrichting van de bezoekersruimte van het gemeentehuis. Met het project wil de gemeente Rotselaar het gemeentehuis moderniseren om bezoekers nog professioneler en persoonlijker te kunnen helpen. Een comfortabele, centrale ontvangstruimte, meer discretie aan de loketten en een inrichting op maat van bezoekers, moet elk bezoek aangenaam maken.

Woensdag 22 november gaat de aannemer van start met de herinrichting van de bezoekersruimte van het gemeentehuis. Als alles volgens de planning verloopt, zouden de werken half maart 2024 klaar zijn. De gemeente vernieuwt de ruimtes waar je als bezoeker komt.

Tijdens de herinrichting

Het aantal afspraken en de kwaliteit van de dienstverlening blijft tijdens de herinrichting ongewijzigd. En ook ter plaatse is de impact beperkt. Het onthaal en de loketten van de dienst Leven verhuizen tijdelijk naar een andere ruimte in het gemeentehuis. Zodra de wachtruimte en de ruimte van de dienst Leven klaar zijn, word je al ontvangen in de vernieuwde ruimte.

Kwalitatieve dienstverlening

De herinrichting richt zich op een kwalitatieve dienstverlening. Daarom komt er een moderne en centrale ontvangstruimte met alle comfort voor de bezoeker. Je zit vlakbij de onthaalbalie, zodat je eenvoudig iemand kunt aanspreken voor vragen.

Vanuit de wachtruimte zijn de loketten van de dienst Leven vlakbij. Die loketten worden met de hulp van plantenbakken en planten beter van elkaar afgescheiden. Zo ervaar je de nodige discretie tijdens je bezoek aan het loket. Die discretie zul je ook ervaren aan de loketten van de dienst Omgeving op de eerste verdieping.

Een aangename werkomgeving

Een kwalitatieve dienstverlening is alleen mogelijk als medewerkers in optimale omstandigheden kunnen werken. Daarom wordt hun bureauruimte heringericht om met de nodige te focus te kunnen werken.