Word animator of hoofdanimator op speelplein 'de Schavuit'

Wil jij kinderen de zomer van hun leven bezorgen op speelplein 'de Schavuit'? Dan is de jeugddienst op zoek naar jou! In de paas- en zomervakantie tovert het speelplein de kinderen een lach op het gezicht. En jij kunt daarmee helpen als animator of hoofdanimator.

Speelplein 'de Schavuit' is dé plek voor kinderen om de leukste spelletjes te spelen, de grappigste verhalen te vertellen en de tofste avonturen te beleven. Elk jaar zorgen de animatoren en hoofdanimatoren voor die onvergetelijke momenten. Wil jij daarmee helpen? Stel je kandidaat voor de paas- of zomervakantie in 2024.

Wie ben je?

Om animator te zijn op het speelplein moet je minimum 16 jaar worden in 2024. Als hoofdanimator moet je minimum 18 jaar worden in 2024. Samen met de fantastische animatorengroep, de hoofdanimator en de coördinator maak en begeleid je een aantrekkelijk activiteitenprogramma voor de kinderen.

Je stelt je actief op, houdt toezicht en neemt je verantwoordelijkheid tijdens de hele speelpleindag. Ook voor en na het speelplein neem je initiatief voor onder andere de opmaak van het spelprogramma, de veiligheid en gezondheid van de kinderen en het beheer van het speelmateriaal en de infrastructuur.

Wat krijg je?

Je krijgt uren aan plezier, uitdagingen en ervaring. De forfaitaire vrijwilligersvergoeding bedraagt 25 euro per dag voor starters en 40,76 euro per dag voor animatoren met een attest of animatoren met meer dan 3 jaar ervaring op het speelplein. Je krijgt ook een financiële tegemoetkoming om de cursus 'animator in het jeugdwerk' te volgen.

Stel je kandidaat