A  A 
Share
Uitleendienst
Uitleendienst gemeente Rotselaar

Wens je reclame te maken en zoek je materiaal voor de organisatie van je evenement, fuif, toneelstuk, optreden, quiz, tentoonstelling...

De gemeentelijke uitleendienst van Rotselaar stelt gratis allerlei materiaal ter beschikking aan elke erkende vereniging of instantie van de gemeente Rotselaar en aan een erkende vereniging of instantie van de Intergemeentelijke Culturele Samenwerking (IGCS).

Hier vind je het aanvraagformulier en reglement van de Uitleendienst.

Opgelet!
- Aanvragen voor uitleenmateriaal kunnen pas worden ingediend 1 jaar vooraf aan de activiteit!


- Na het versturen van je aanvraag krijg je steeds een bevestiging of het gevraagde materiaal als dan niet kan worden ontleend.


Uitleendienst provincie Vlaams-Brabant

Zoek je materiaal voor een fuif, toneelstuk, optreden, quiz, tentoonstelling, kamp, ... ?
Ook de provinciale uitleendienst Vlaams-Brabant stelt gratis allerlei materiaal ter beschikking voor social-profit organisaties, verenigingen en instellingen uit de sectoren jeugd, cultuur, onderwijs, sport, recreatie, leefmilieu, welzijn en gezondheid.

De provinciale uitleendienst kan u helpen bij uw zoektocht naar materiaal bij de organisatie van uw evenement. U kan bij ons niet alleen terecht voor audiovisueel en didactisch materiaal, podia, walkie-talkies maar ook voor materiaal om uw evenement toegankelijker te maken. Denk bijvoorbeeld maar aan oprijplaten voor rolstoelgebruikers en ringleidingen voor gehoorgestoorden.

Meer info en aanvragen via http://www.vlaamsbrabant.be/uitleendienst.
 
Administratief centrum
Provinciebaan 20
3110 Rotselaar

Tel.: 016 61 63 11
Gratis: 0800 94 154
Fax: 016 61 63 93
E-mail: info at rotselaar.be